Ajankohtaista

Lue Otsosonin ajankohtaiset kuulumiset täältä!

01.11.2018

Tuoteluettelo 2019

Ohessa on linkki juuri ilmestyneeseen Otsosonin 2019 tuoteluetteloon. Otsosonin Suomessa tehdyt kylpyhuonekalusteet ovat saaneet Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkin. Olemme hyvin iloisia saadessamme tunnustuksen kotimaisista tuotteistamme!

 

Tiesithän, että kalusterunkojen lisäksi myös ovemme valmistetaan Suomessa? Ovimallistomme kasvaakin nyt kahdella houkuttelevalla uutuudella: tammi ja harmaa. Nämä ovet ovat saatavana kylpyhuonekalusteisiin Aalto, Aava, Minimeri, Meri ja Otsoson Oma (harmaa ovi lisäksi myös Susa, Marilyn ja Miniclever kylpyhuonekalusteisiin). Samalla poistamme ovivärin Riihi mallistostamme.

 

Tänä vuonna mallistomme laajenee lukuisilla sisustajaa ilahduttavilla tuotteilla

 

Luja-kylpyhuonekaluste

 

Täyslaminaatista valmistettu kaluste kestää vettä. Suomessa valmistetussa Luja-kylpyhuonekalusteessa on kaksi kappaletta Blumin mustia Legrabox-vetolaatikoita. Myös kalustejalat ja vedin/nuppi ovat mustia.

 

Luja Mini-kaluste

 

Virta-altaalla varustettu pieni, vain 40 cm leveä ovellinen Luja-kylpyhuonekaluste.

 

Uudet ovivärit: tammi ja harmaa

 

Uudet upeat ovivärimme tekevät kalusteen värin valinnasta vieläkin vaikeampaa!

 

Yläkaapit ja avohyllyköt

 

Nyt Otsosonin kalusteiden tuoteperheessä on myös kapea avohyllykkö tai pieni yläkaappi ovella. Korkeus on sama kuin Luvia-peilikaapissamme. Yhdistele, miten haluat!

 

Luvia-peilikaapit

                     

Laadukasta Luvia-peilikaappia on parannettu entisestään. Se toimitetaan nyt Blumin uusimmalla Cristallo-hidastinsaranalla ja kaksipuoleisilla peileillä. Saat nämä parannetut ominaisuudet ilman hintavaikutusta!

 

Teno-altaat

 

Teno-altaiden valikoimaa on yhtenäistetty ja sen myötä mallistoon on tullut pieniä mittamuutoksia. Tarkistathan muuttuneet mitat uudesta tuoteluettelosta. Uutuutena lisäsimme mallistoon yksialtaisen Teno-altaan lyhyellä laskutasolla koossa 620x500.

 

Värillisiä teräsaltaita

                     

Ohio-allasta on nyt saatavana myös mustana. Lisäksi uutuutena teräsallasmallistosta löytyy Miami-allas kuparin, kullan tai mustan metallin värisenä. Värillisiä Ohio-altaita on saatavana laajempi valikoima tehdastilauksin (kts. tuoteluettelon s. 84).

 

Poistuvat tuotteemme:

 

- Witka-kylpyhuonekalusteet

- Kylpyhuonekalusteet Riihi-etusarjalla/ovella

- Pop-musiikkivalopeilit

- Alu-alumiinikehyspeilit

- Luoto 1000-valumarmoriallas

- Texas-altaat 50x40+18x40, 18x40+50x40 sekä 30x40+30x40

- Ontario-altaat

- Lemans-allas

 

 

Otsoson 2019 tuoteluettelo

28.02.2018

Otsoson Oma - juuri sellainen kuin haluat

Tarvitsetko laskutilaa altaan vierelle? Malja-allaskaluste laminaattitasolla ratkaisee ongelmasi! Otsoson Oma-kalusteen avulla suunnittelu on helppoa. Lue lisää Otsoson Oma-kalusteesta tästä.

07.04.2017

Otsoson Leiju- lokerikko

Suomessa valmistettu Leiju-lokerikko on pulverimaalattua alumiinia. Vedenkestävyytensä ansiosta se soveltuu hyvin kylpyhuoneisiin.

Leijua on saatavana mustana ja valkoisena kolmessa eri koossa. Siro Leiju-lokerikko sopii monenlaiseen tilaan ja tarkoitukseen. Voit asentaa Leijuja pystyyn tai vaakaan, ryhmään tai yksittäin, sekoittaen värejä tai yhtä väriä käyttäen. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Asennetaan seinään ruuveilla. Huom! Valitsethan ruuvit seinämateriaalin mukaan. 
Pakkaus ei sisällä ruuveja.

07.04.2017

Otsoson Oma-kaluste

Otsosonilla on uusi malja-allaskalustekonsepti, joka antaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet kylpyhuonekalusteen räätälöintiin ilman ylimääräistä vaivannäköä. Nimesimme sarjan osuvasti Otsoson OMA-kalusteeksi, koska jokainen voi luoda juuri omanlaisensa ratkaisun. Suunnittele omasi heti, sillä nyt se on todella helppoa!

Saat itse päättää tason, kalusteen koon, ovet ja altaan. Kerrankin on varaa valita! Kaluste tehdään Suomessa, joten saat valmiin tuotteen nopeasti ja luotettavasti.

Vetolaatikot

Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Otsoson kylpyhuonekalusteet ›

Valopeilit

Valopeili tarjoaa tehokasta ja
kohdistettua valoa peilauksen aikana.

Otsoson peilit ›